Login
Register
startmenuen

De nyeste udstyr - en split-system, klimaanlæg

Hvis du stadig tænker hvad de skal købe klimaanlæg for lejligheden, er det værd at være opmærksom på et populært valg til brug i hjemmet -nastennye split-system. De består af 2 blokke forbundet særlige kobberrør. En enhed er monteret i rummet, men det andet sæt på gaden. Ekstern (udvendig) blok indeholder alle knuder støjende enheder, nemlig en kompressor, der sikrer støjsvag drift af en split-system.

De fleste af disse klimaanlæg har en række ekstra funktioner der i høj grad letter livet for brugere:

    kul, antibakterielle filtre;
    desodoriseringsfilteret;
    temperaturkontrol;
    natdrift.

Nogle producenter er gået videre og indført på markedet model, der kan fungere ved lave temperaturer uden for (til -25), en ustabil strømforsyning.

For mange er det stadig et mysterium, hvordan du installerer aircondition i lejligheden i separate rum, men alt er simpelt. Gennem installation af multi-split system opnås maksimal komfort temperatur i flere rum uden særlige finansielle omkostninger. Dette system er udstyret med en kraftig ekstern strøm, skyldes som ydelsen leveres af flere rum på samme tid. Utvivlsomt kan multisplit spare en anstændig beløb, fordi du ikke behøver at erhverve flere klimaanlæg og eksterne blokke.

yderligere