Login
Register
startmenuen

Sådan skrot din bil

Ikke så længe siden, hvis en bil ikke sin TM eller var for dyrt at holde på vejen, kunne du forvente at skulle betale for at få det taget fra dine hænder.
Alternativet var at gå på jagt efter en lokal scrapyard - ofte en sjæl ødelægger tidsfordriv involverer køre din stolthed og glæde til det nærmeste sted, siger en følelsesmæssig farvel, da det ledes at blive knust, og forlader med en håndfuld af forandringer. Så du ville brug for at arrangere et lift hjem. Ikke en meget behagelig, eller rentable, oplevelse.
Men ophugning processen har ændret sig væsentligt i de senere år, hovedsagelig på grund af internettet og forskydninger i lovgivningen. I dag, hvis du har brug for at sende din bil på sin sidste rejse, er der masser af muligheder.
En mulighed er at bruge en online skrot værdiansættelse, såsom CarTakeBack.com, for at få et tilbud. Du indtaster dit postnummer og registreringsnummer og stedet søger efter den bedste pris lokalt. Du kan få tilbud for både indsamling og levering (ofte temmelig lignende priser).
Citater afhænger beliggenhed, størrelse af bil og skrot metalpriser. Som et eksempel, for nylig CarTakeBack citeret £ 195 til indsamle en Nissan Almera i Anstruther, Fife, (£ 205 leveret), £ 135 til at indsamle en Audi A3 i Twickenham, sydvestlige London, (£ 175 leveret), og £ 170 til indsamle en Ford Mondeo i Burton-on-Trent, Staffordshire, (£ 180 leveret).
CarTakeBack genbruger bilen, så farlige materialer ikke ender på lossepladser og sorterer ud papirarbejdet med DVLA, e-maile eller sende en Certificate of Destruction (CoD).
En anden idé er at donere din bil til velgørenhed gennem organisationer som GiveACar.co.uk eller CharityCar.co.uk.
De vil som regel afhente din uønsket køretøj gratis og enten sælge det på auktion eller skrot bolden fik provenuet til en britisk velgørenhedsorganisation efter eget valg. Det er også en god måde at slippe af med andre emner, for eksempel, GiveACar.co.uk tager varevogne, landbrugsmaskiner, lastbiler computere og fladskærms-tv. Samt at tage besværet ud af nødlanding på vandet af dine uønskede varer, ved hjælp af denne metode betyder, at du får en varm fuzzy følelse fra at give noget tilbage.
Will Taylor fra Berkshire donerede sin 1992 VW Polo via CharityCar tidligere på året. Den 25-årige salgschef bidraget til at hæve 115 £ for den automotive velgørenhed BEN.
"Jeg ville ikke have været i stand til at sælge min gamle bil, så tænkte jeg ville donere det til at lade en velgørenhedsorganisation fordel," siger Will. "Det var en meget nem proces. Jeg registrerede detaljerne i mig og min bil og fik et opkald om samling. Den fyr dukkede op, jeg underskrev V5 formular til at sige, at jeg var glad for at udlevere dem, og det var det. I modtaget en email til at sige de havde hævet 115 £ fra scrapværdien.
"Jeg synes det er en rigtig smart måde at donere penge til velgørenhed, jeg vil absolut anbefale det."
Uanset hvilken metode du vælger, når bilens nået enden af ​​vejen, bare være omhyggelig med at bortskaffe det lovligt.
Alison Pris, CarTakeBack marketing manager, rådgiver: "Når genbrug deres bil, er det vigtigt for bilister at sikre, at papirarbejdet er korrekt udfyldt."
"Man bør gives en DVLA skrotningsattest for køretøjet. Alternativt sørge for, at ejerskabet af bilen overføres korrekt til genvindingsvirksomhed via V5C registreringsattest eller log bog."
Og, selvfølgelig, så glem ikke at kræve tilbagebetaling for ubrugte vejskat og forsikring.

yderligere