Login
Register
startmenuen

Shirts til business mænd

Skjorten betragtes som den mest populære ting af mændenes garderobe. Men at vælge den rigtige, skal også være i stand til at fremhæve din figur, passer du i farve og generelt var komfortable. Den bedste skjorte er den ene lavet af naturlige bomuld. Den vigtigste ting, du behøver at vide, når de køber er størrelsen af ​​porten og længden af ​​muffen. Selvfølgelig er dette ikke nødvendigt at kende, købe ikke passer skjorter, og den såkaldte "til udgivelse." Farven skala af trøjen kan vælges som helst, vigtigst af alt, at det er i harmoni med jakkesæt eller med en uafgjort.

Shirts, der er beregnet til højtidelige begivenheder skal vælges hvid eller sort, kan du vælge en satin stof eller silke. Forretningen stil af skjorten indebærer ikke kun monokrome farver, men også regnede i form af et bur eller strimler. Vær sikker på at se på kraven. Den moderne form af kraven kan være enhver, den eneste forskel er med, hvad du kommer til at bære det. Husk, at kraven for uafgjort ikke passer kraven til en sommerfugl. Manchetter på skjorten bør betyde iført knapper eller manchetknapper. Det menes, at den forreste skjorte ikke skulle have nogen lommer eller en ved brysthøjde. Vær sikker på at være opmærksom på sømmene. På dem, kan du nemt bestemme kvaliteten af ​​skjorten. Sømmene skal være glat og lige.

Køb en skjorte er kun nødvendigt i specialforretninger. Dette reducerer risikoen for at erhverve substandard ting. En god skjorte kan ikke være billig, for hvilken det ikke er værd at jagte billige ting. Når du vælger en skjorte, stole ikke kun på din egen smag, men også på udtalelser fra dine kære. Nogle gange, hvad der ser smukt at du ser anderledes fra siden. Bemærk, at en velvalgt skjorte fungerer som en garanti for succes.