Login
Register
startmenuen

Længe leve sæbe duftende! Vælg vask

Clean - garanti for sundhed. Trods det faktum, at rengøringsmidlet, den ældste af dens repræsentanter langt nok i markedet - sæbe - ikke opgive sin stilling. Første, sæbe til at vaske tøj anvendes. Med udviklingen af ​​videnskab, opdagelsen af ​​bakterier, har indførelsen af ​​principperne for hygiejne sæbe produkter blive nødvendigt budget.
Længe leve sæbe duftende! Vælg vask
Hvad gør sæbe?

kan anvendes som råmateriale til hovedbestanddelen af ​​sæbe, animalske og vegetabilske fedtstoffer, fedterstatninger (syntetisk fedtsyre, kolofonium, naphthensyre, tallolie). udtrukne fedt fra vegetabilske produkter såsom bomuld, sojabønner og palmeolie, animalske produkter såsom animalsk fedt, fiskeolie og nødder produkter behandling, især kokosolie. Mens dannet med alkali kogende fedt og glycerin fedtsyresalte, dvs. sæbe.
Hvordan at ramme snavs

Operativsystemet Princippet er baseret på hver sæbe opløser fedt på grund af alkaliske komponenter. er Samtidig, og skyllet væk snavs og et tyndt lag af sebum, som et beskyttende lag er dannet, som ikke tillader huden snavs og bakterier. Endvidere ved en alkalisk miljø under indflydelse af sæbe til at skabe løsner det øvre lag af huden - epidermis, som har muligheden for infektion og øget tab fugt. Alt dette gør huden uden naturlig beskyttelse af huden og forårsager talgkirtlerne til at forbedre deres arbejde for at skabe en ny film af fedt i stedet for udvasket. Derfor skal du vælge for din daglige vask blødere betyder, at overskydende talg forårsager fedtet hud glans. Men håndsæbe passer meget bedre, fordi huden på palmer er tykkere og indeholder sved og talgkirtler. Men skal du bruge efter vask håndcreme. Man skal huske, at alkali indeholdt i en fast sæbe derfor foretrukket at give, for eksempel børns sæbe, vi lindre ikke fra dens skadelige virkninger. Følgelig er de bedre sæbe vasker og skylninger er genstridigt snavs, jo mindre det er egnet til daglig kropspleje.
Sæbe - til husholdningsbrug opgaver

Han hævdede, at ufarvet sæbe er bedre, fordi det miljøvenlige og ikke indeholder "nogen kemi." Dette er kun delvist rigtigt. Sæbe indeholder ingen kunstige duftstoffer og farvestoffer, men hvis produktion er ikke fundamentalt forskellige fra sæbe, henholdsvis, og alkalinitet af løsningen havde ikke mindre. Ved fedtsyresæbe indhold er opdelt i 3 grupper af 72%, 70% og 65%. Det bedste er 72%.
Vælg Flydende eller fast sæbe?
Længe leve sæbe duftende! Vælg vask ris 2

Den væsentlige forskel mellem flydende og fast sæbe skumkomponenter. For flydende sæbe er natrium laureth sulfat, faststof - basiske salte af fedtsyrer. Samtidig, og disse og andre stoffer påvirker den lige hud, således at en slags sæbe er mere gunstig for huden, vi taler ikke. Imidlertid er flydende sæbe hygiejne og iblødsætning i oplagring eller anvendelse af det ikke truet. afviger væsentligt efter den kemiske sammensætning af de fleste typer af flydende sæbe fra den faste sæbe og tættere på shampooing, navnlig omfatte syntetiske overfladeaktive midler, samt huden blødgørende middel og parfume. Bemærk, at teknologisk enkel og de kan tilføje mere til tilsætning af blødgørere og antibakterielle flydende sæbe komponenter i en. Solid sæbe med en masse udenlandske forureninger helbredt nemt.
Hvilken type sæbe er bedst?

yderligere