Login
Register
startmenuen

Hvad er bedre at vælge en tonerpatron refill?

Selvfølgelig er det bedre end den originale patron er ingenting. Men købet af de oprindelige omkostninger kendte til alle ejere af printere. Så vi ønsker at spare skal være fyldt runder. Hvis du ønsker at gøre det selv, bliver det meget klart spørgsmål: Hvilke farver du vælge? Vi har en række forskellige mærker på markedet, og nogle gange valg vil ikke være en nem opgave for en uerfaren person.

Relaterede mærker kan opdeles i to grupper: 1) Dokumenteret mærker, konstruerer og fremstiller tonere 2) badges CIS marked, som ikke er involveret i udvikling og produktion af tonere

Den første gruppe omfatter: Statisk Control Components (SCC), UNINET, MK Billeder Etuier Camp Katun, AAQ, IMEX og flere andre producenter.

Den anden mest alt andet: Hi-sort, ColorTek, Patron, WWM, StarPrint og en række andre producenter også nævne alle væk.

alle generelt klar over den første gruppe. Han er kendt verden over.

Den anden gruppe er på udkig efter producenter toner køb (tromler, sække) og emballage (flasker) under eget varemærke (så vidt vi ved på tidspunktet for offentliggørelsen af ​​materiale, sin egen produktion af toner ingen). Så længe erfaring, de fleste af kvaliteten toneren er "walking" part vil være meget god kvalitet, og den anden - dårlige.

Den anden gruppe vil ikke blive behandlet på alle. Personligt er min beskytter, ville jeg hælde tonsvis.

Betragt den første gruppe. Blot en påmindelse toner fra denne gruppe, er det den lokale pakke. dvs. Distributører købe tønder i udlandet kendt producent af toner og allerede pakket på plads. Hvorfor gøre det klart, at forsøge at tjene mere. Billigere at købe er ikke pakket i containere med en stor kapacitet for at bestille på stedet også er billigere, og det er sandsynligt, at de skatter betalt ved import mindre. Sådanne toner Jeg vil ikke anbefale at tage. Fra personlig erfaring, er kvaliteten også gå. Ingen ønsker ikke at skyde skylden. Men måske bankerne ikke altid sypyat hvad der er skrevet på det. eller opbevares forkert eller noget. At kende vores forretning miljø, tillid er ikke et produkt. Bedre at købe pakket i udlandet. Således absolut industri - Statisk Control Components (USA). De fleste eksperter mener, at toneren bedre ikke. Jeg plejer helt enig. Her er, hvad bankerne Toner:

For det andet (subjektive mening) vil sandsynligvis nødt til at sætte en helt UNINET (USA). Toner er også meget god kvalitet, men det er spredt primært på modeller af farvelaserprintere.

Som det kan ses fra billederne, bredden se anderledes ud. Den insignier på coveret er til stede overalt. Som for UNINET, så for at være ærlig et par farveprintere som mere end SCC. Fremragende toner.

Som for resten af ​​toner fra den første gruppe, efter min mening kvaliteten er lidt lavere. Selvom det afhænger af printere (MFP'er, kopimaskiner). Fordi Katun tage den samme printer monokrom toner trækker 4. tonerpatroner til kopimaskiner, måske den bedste i branchen. MK Imaging og Della Camp 4 til en monokrom printer, farveprinter er ikke selv dårlige toner. På samme tid, mere og skabe i Ukraine. Samlet set de to sidste af brandet, for det meste, desværre, er repræsenteret af en sådan emballage. AQC betaler 4. Imex er ikke dårligt ... men jeg tror i øjeblikket Danny, der ikke er på markedet, eller emballeret under forskellige navne. Hvad energizes stadig bedre at vælge? Valget af kursus for dig. PS! Prisen for SCC og toner MK Imaging (pakket i Rusland eller Ukraine) kan variere fra en halv dollar. Lagring er ikke så vigtigt, men kvaliteten kan variere meget. Mange ved påfyldning patronen afhænger ikke kun af toner og mere og fra at udføre proceduren. Korrekt procedure er en god toner genopfyldning + = god tætning.