Login
Register
startmenuen

Udskiftning af bilens forlygter: instruktioner, tips og tricks

Der er mange faktorer, der påvirker hele anmeldelsen af ​​vejen - det er en ren forrude uden ridser, og korrekt justeret bakspejle, samt nær og fjern lys. Omkostningsprocent auto lys er et vigtigt kriterium for god sigtbarhed om natten. Hver chauffør er forpligtet til at overvåge tilstanden af ​​forlygterne, da svigt og fejl kan forårsage en trafikulykke.
Typer af fejl

På bil lanterner kan der være en række forskellige typer af fejlfunktioner. Blandt dem følgende er oftest observeret:

    Svigt i pærer;
    Opacitet af optik;
    Mattering af gennemsigtig plast;
    revner;
    Chips;
    Ridser;
    Andre forlygten defekter.

Uden dem, vi kunne simpelthen ikke køre bil efter solnedgang
Forlygter på bilen er en af ​​de vigtigste funktioner

Hvis lampen er brændt ud, er det nok til at erstatte det simpelthen. Dette er en simpel operation, som næsten hver bilist kan håndtere. Ridser og chips på overfladen af ​​forlygterne kan elimineres ved slibning og polering. Dette arbejde præsenterer også ingen særlige vanskeligheder.

    Men i tilfælde af revner eller uklarhed i optikken i lanterner, udskiftning af forlygterne er oftest påkrævet. Reparation normalt ikke giver en mulighed for at forbedre situationen.

Kriterier for valg

Det skal bemærkes, at årsagen til beslutningen om at erstatte bilens lys med nye kan være ikke blot den fejlslagne de gamle, men også et ønske om at installere mere praktiske og økonomiske lette grundstoffer. Til gengæld hvis lysene på din bil kræver udskiftning, ikke haste til at installere i deres sted nøjagtig det samme - tænke over muligheden for restyling.
Som regel pærer i bilens forlygter brænde ud, og de skal skiftes regelmæssigt hver 1 til 2 år
Udskiftningen af ​​en lampe eller en forlygte er en nem proces

Så lad os starte med at se på de typer af forlygter, der nu kan installeres på en bil:

    Optik med konventionelle glødelamper. Her bruger vi den "Ilyich pærer", kender fra barndommen. I dem, er luminescensen tilvejebragt ved opvarmning til en høj temperatur en spiral af wolfram, placeret i en kolbe af ildfast glas. Sådanne produkter anvendes mindre og mindre, da de er ret lunefuld, reagerer dårligt for vibrationer, og wolfram fordampning foregår for hurtigt og negativt påvirker gennemsigtighed.
    Halogen er en forbedret modifikation af den første type, hvor en wolfram helix anbringes i et medium fra en gas med halogen additiver. Dette bidrager til større holdbarhed af wolfram helix. Imidlertid forbliver problemerne de samme - høje driftstemperatur, dårlig respons på vibration, skrøbelighed. Samtidig, halogen lette grundstoffer er ganske populære og er i stor efterspørgsel på grund af lave omkostninger, hvilket mere end kompenserer for alle deres mangler.
    Xenon - denne mulighed er pålidelig og holdbar. Her, er lys frembragt af den elektriske bue, der opstår mellem de to elektroder. Fraværet af filamenter gør sådanne produkter modstandsdygtige over for kraftige vibrationer. I dette tilfælde, arbejdet i sådanne lyselementer er meget mere økonomisk, hvis man sammenligner med halogen. Lyset af xenon er behagelig for øjnene, lyse og af høj kvalitet, øjne fra det bliver træt meget mindre. Ulempen ved xenon er dens høje omkostninger - dette optik ikke er overkommelig for alle. Endvidere for driften af ​​xenon forlygter, er ekstra udstyr, der kræves. I sættet med dem, er tændingen enhed installeret, hvilket afspejles i de samlede omkostninger for hele sættet af optik.
    Lysdioder. Til dato, de mest lovende repræsentanter blandt alle former for bil forlygter. Her kan man tale om sådanne fordele som økonomi, stabilitet for vibrationer og stød, modstandsdygtighed over for temperaturændringer, høj kvalitet produceret belysning. Fraværet af høje temperaturer under driften af ​​LED'erne gør det muligt at kunne bruge dem i plastik forlygter. I dette tilfælde kan du ikke være bange for, at plasten smelter. Det bør dog tages i betragtning, at lysdioderne ikke giver et dannet lysplet, der er brug for så særlige optik med henblik på at sætte dem i stand til at blive brugt som leder belysning af en bil.