Login
Register
startmenuen

Sådan vælger tøj til hjemmet

 

Sådan vælger tøj til domaSeychas der er en hel industri industri, der producerer tøj til huset. Derfor er det absolut utilgiveligt oprindelse overlaundered bære en kjole eller bukser bæres med en skjorte. Hvad sælger varer, og hvordan man vælge?

strikkede dragter
Denne indstilling er mest praktisk og bekvem. Shirt til en elegant sommer kulør med leggings eller bukser, og uden for sæsonen, og om vinteren vil være mere komfortabel i ruskind eller strik trop. Kostumet består normalt af bukser og jakker med lynlås. I disse behageligt tøj, til at gøre rengøring, madlavning, vask eller bare slappe af, sidde i din favorit stol med en bog.

badekåber
Mange mennesker foretrækker at gå hjem i en badekåbe. Salget af badekåber bør bæres dagligt. Badeværelse er nødt til at sætte det på efter et brusebad. Kun egnet til rekreation. Housecoats sædvanligvis syet af tyk blød klud. Disse ærmerne er ofte en knap eller et postnummer og lugte. Tøj er ikke egnede til hjemmearbejde.

Hvis du hele tiden gå hjem i en badekåbe, skal du vælge den model af skære lige. Hvis lange ærmer, ville de ikke være store, skal de have ingen dikkedarer. Stramme og brede ærmer får beskidte i køkkenet, og når du sætter eller fjerner gryden fra ovnen, kunne ærmet gå ild. Men almindelig kjole, velegnet til ethvert job strikke. Det er varmt om sommeren.

kjoler
Nu kan du købe kjoler og kjoler til feriebolig eller sommer. Vælg en model af fri skæring, så for ikke at blande sig. Hvis din figur er langt fra ideelt, det er den bedste løsning, da alle vores fejl Pantsuits og flagre voluminøse kjoler er ofte fyldt.

Krav til beklædning til hjemmet
Da huset ikke altid arbejde at være rene, rengøring og madlavning er bedre at vælge er ikke meget lyse tøj. Du kan vælge pletter farve - ikke ses dryp eller sprøjt.

Forside tøj bliver snavset og kan vaskes ofte. Derfor skal udstyret være tilstrækkeligt tæt, bør det ikke være udarbejdet.

Bedre at have et par sæt. Til almindelig rengøring tilgang er den nemmeste kostume usminkede. At arbejde i køkkenet - alle komfortable kjole eller dragt, der vil omgive krave, flæser og dikkedarer. Og resten kan du bruge saunaen eller silke kåbe.