Login
Register
startmenuen

Valg af posen

Sko til kjolesæt alle omstændigheder så vælger parret bør være baseret på den begivenhed, som du agter at gå. Office og elegant stil egnet neutral domstol sko. Ballerinaer, sandaler og støvler passer perfekt ind i hverdagens billeder og høje hæle, vil finurlig kjole gøre dit outfit mere spektakulær.

Når du vælger en pose, kan du vælge taske poser, som måske eller uden håndtag med dem. Dette er også en god mulighed ville være en elegant kobling, men hovedparten af ​​posen over skulderen for at opgive at undgå latterlige måde.

Med dress-Indehaveren kan bære nogen smykker. Lav et sæt af mere elegant og feminin i henhold til artikel lavet af perler. Også klare godt med denne opgave, store perler eller moderigtigt broche smukke glans.

Til aften begivenheder er de bedste kjoler af brokade, Jacquard, blonder, chiffon og silke. Til daglig modeller bruges ofte hør og bomuld. Cool hverdage bedste for at vælge den kjole af tynde eller tykke uldne trøje. En elsker af mode billeder kan vælge selv dress-kasse dekoreret med læder eller blondeindsatser.

yderligere