Login
Register
startmenuen

De mest populære laptop dele

    Knapper og skifter til dem. Knapper er ofte sat ud af spillet på grund af uforsigtig håndtering eller mekanisk slid, er vi nødt til at købe alt for deres udskiftning og genopretning af funktioner.
    Frames matrix. De kan lide af chok når den er droppet eller skade forårsaget af uagtsomhed.
    Bagdækslet af formen. Det skal udskiftes for skader som støv ind i foringen kan forårsage alvorlige skader.

Disse og mange andre tilbehør kan købes billigt i kataloget. Også på salg præsenteres detaljer til reparation af mobile enheder - på dækglasset knapper til Apple smartphones og andre populære mobile gadgets tilbage. Alle komponenter opfylder standarderne i den oprindelige producent, vil de hurtigt erstatte de berørte dele og vil give langvarig stabil drift af anordningen.

Fordele ved online butik
Rækken af ​​butikker giver os mulighed for at konfigurere og billigere at købe kropsdele til bærbare computere, tablets, smartphones og andre bærbare enheder. Vores kunder får tilbudt gunstige betingelser, kan enhver vare købes med en gunstig levering, vil det tage meget lidt tid. Likvide ikke-kontante betalinger: du kan simpelthen give penge til kurer ved levering eller bruge et bankkort.

Vælg billig hardware i dag til hurtigt at genskabe den berørte bærbare computer eller smartphone. Pålidelige dele vil glemme alt om gentagne fiaskoer og forhindre mere alvorlige og kostbare skader. Foretag et køb, og det vil komme til dig på kortest mulig tid.