Login
Register
startmenuen

Mere om biler onlinebutikker

 Producenten garanterer kvaliteten af ​​originale reservedele, og kompatibilitet med alle tekniske krav. Derfor er det tilbyder en 1-års garanti på dele. Du kan være sikker på materialer og holdbarhed af alle komponenter af høj kvalitet.

    Centre forhandler vifte af originale reservedele til fuldt ud at imødekomme efterspørgslen kræves til reparation eller vedligeholdelse af de dele af bilen.


    Vores center er officiel forhandler, hvilket betyder, at vi altid kan opfylde nuværende katalog af originale dele. Dette vil tillade dig at beskytte dig selv fra at købe produkter af lav kvalitet.
    Krav producent regulere brugen af ​​originale reservedele i udførelsen af ​​alle tekniske operationer med bil garanti. Centre forhandler for dig er altid på lager et bredt udvalg af originale reservedele, der kræves til reparation og vedligeholdelse af din bil.

Risikoen ved at anvende ikke-originale reservedele

    Risikoen for at tømme garantien fra producenten.
    Ægteskab eller manipulation kan føre til alvorlige og dyre skader på køretøjet.
    Rækken af ​​reservedele er normalt meget mere beskeden i betragtning af, at det frie salg af producenterne forsøger at få de bedst sælgende dele;
    Kataloget af reservedele fabrikanter større sandsynlighed for fejl og forkerte oplysninger, og området kan være meget smallere. Det er bedst at holde dig fra at købe forfalskede dele i kroppen autoriseret forhandler.
   

yderligere