Login
Register
startmenuen

HOLDE køligt om sommeren: FORDELENE VED AIRCONDITION

I de senere år er vejret oplever ekstreme klimaforandringer og i sommermånederne, kan luften blive ulideligt varmt og fugtigt - forlader os føler utroligt ubehageligt både hjemme og på arbejdspladsen. Vores seneste artikel her på City Engineering fokuserer på, hvordan vores air conditioning enheder kan hjælpe dig slå varmen og være yderst gavnligt i sommermånederne.

Luft con i HOME

Det kan ofte ses som en luksus at installere et klimaanlæg i dit hjem, men de er ikke bare om at se cool, de er om at holde cool! Hjemme, når du forsøger at lave mad og rent eller generelt være proaktiv, din tolerance for varmt og sticky sommervejr er ikke-eksisterende. Udstyre dit hjem med et klimaanlæg kan holde dig kølig og energi uden behov for konstant at plaske dig selv med koldt vand.

I sommermånederne, hjem klimaanlæg er til gavn for de homeowner, børn og gæster samt kæledyr. Kaste åbne vinduer og tage cool brusere kan ikke altid redde os fra fugtighed; fra vægmonteret til ducted enheder, kan By Engineering forsyne dig med et helt nyt og miljøvenligt system til dit hjem.

KOMMERCIEL AIRCONDITION


Stigningen i varmen i sommermånederne udgør en trussel mod produktiviteten og trivsel medarbejdere, især dem at overholde en streng dress code. Selv om der ikke er nogen specifik lovgivning om minimum og maksimum temperaturer, The Health and Safety Executive (HSE) tyder på, at "En acceptabel zone af termisk komfort for de fleste mennesker i Storbritannien ligger nogenlunde mellem 13 ° C (56 ° F) og 30 ° C (86 ° F). Efter disse retningslinjer kan give sundhedsmæssige fordele for de ansatte samt øge produktiviteten på arbejdspladsen.
Kommerciel klimaanlæg ikke kun gavne medarbejdere, men kan også oprette en hygiejnisk og sundt miljø for kunderne, især i restauranter og hoteller. Du kan holde dine kunder glade i den brændende sol og fugtigt nedbør med en effektiv luft con enhed.

De sundhedsmæssige fordele

Der er en bred vifte af sundhedsmæssige fordele til at installere et klimaanlæg i hjemmet såvel som erhvervsejendomme. Den rene og køleluft kan hjælpe med at forbedre en række sundhedsproblemer såsom åndedrætsproblemer, ekstreme allergier og dehydrering. Dette er særlig vigtigt i sommermånederne på grund af høje niveauer af pollen fordeling og en stigning i varme, som kan forårsage en mangel på fugt i vores kroppe.

For mere information om, hvordan et klimaanlæg kan hjælpe dig og din virksomhed i sommermånederne, eller for et uforpligtende tilbud, giv os et opkald på 0238 232 9641 i dag.