Login
Register
startmenuen

Regler for valg af leotard ifølge figuren

Forberedelse til strandsæsonen er en spændende tid kombineret med nogle vanskeligheder, blandt hvilke er valget af badedragt. I dag opretter designere badetøj til enhver smag: med udskæringer på maven og siderne, med bånd, dekoreret med nitter, bånd og dikkedarer.

Den nemmeste måde at vælge din personlige præference på er at vælge en badedragt, der er ideel til den slags figur, det bliver sværere. Her skal du forstå, hvilken del af kroppen du skal understrege, og hvad skal du maske, hvilken farve passer til hud og hår, og hvilket design gør du føler dig tryg og sikker. Under hensyntagen til alle disse faktorer kan du sikkert springe ind i havet i badetøj.

Bryst

Bestem om du vil visuelt forstørre eller reducere brystet. Hvis du skal øge, skal du vælge modeller med kopper, dyb trekantet hals eller med udtrækkelige "push-up" puder. Fringer, flæser og flæser hjælper med at forklæde den lille størrelse af brysterne.

Hvis det er ønskeligt at dække brystet og gøre det mindre mærkbart, skal du kigge efter en badedragt med bodice på knogler, justerbare skulderremme, elastik under brystet eller i bustier-stil. Undgå lyse farver og yderligere detaljer: buer, flæser, nitter, frynser, alt dette gør opmærksom på toppen af ​​figuren.

Balder

Den anden ting du bør være opmærksom på er selvfølgelig svømningstunterne eller den nederste del af badedraget. For en stor figur er det bedre at vælge en almindelig badedragt med et højt snit på hofterne. En stram bodice med dekorative detaljer hjælper med at distrahere opmærksomheden fra hofter og skinker: blondeindsatser, udskrifter, teksturer og stilfulde tilbehør. For eksempel kombinere en mønstret bodice med monofonisk smeltning. Hvis du vil have en mere beskeden version - vælg muligheden for tankini eller smeltning med en flirtende nederdel.

Mave

Når du skal skjule den udbulende mave, skal du se et kig på den anden del af figuren. Vælg en monokini stil badedragt med flæser på siderne for at tiltrække opmærksomheden på benene. Horisontale eller diagonale strimler vil også skjule den mest succesrige mave. Det vigtigste her er at finde den passende stil og størrelse af badedraget. For smal vil grave ind i huden og fremhæve problemområder.

Hvis du vil visuelt forlænge lårene, skal du kigge efter en bikini med lav talje. Med en stram mave og drengagtig figur, prøv bikini flirty farver med et højt snit på hofterne og dekorative detaljer, der giver silhuet bøjninger på de rigtige steder.

Legs

Højhalsede sved på låret udvider visuelt benene. Smeltning med smalle sidedele skaber også illusionen af ​​længere ben. Du kan også prøve på et stykke badedragt, der modellerer silegettet af "timeglas": massivt på siderne og mønstret i midten.