Login
Register
startmenuen

Analysens farve: multi-pink

Pink - måske den mest modstridende af hele den eksisterende farve. Omgivet af stereotyper og mønstre frembringer hver pige forskellige følelser. I dagens indlæg, besluttede vi at flytte væk fra de kontroversielle foreninger og afsløre mange muligheder legende pink.

Fra nuancer af pink det afhænger af mange ting: stil og funktioner og stemning, som bruger farve. Luscious fuchsia, behersket pastel, romantisk laks og stringent støvede, pudret lyserød ... Dette er kun de velkendte nuancer, der nemt kan give et navn. Pallen er uendelig og spiller i vores hænder.

Tandem: blonder og pink
Inkarnation af den skrøbelige ømhed - det er blonder, der i tandem med lyserød farve billede er i stand til at afsløre alle aspekter af kvindelighed. Afhængigt af lejligheden og smagen kan blondeprodukter erhverve en helt anden type og løfte. klassisk snit kjole lokanichnogo er ideel til byen ridning, mini-nederdel i forbindelse med hårde sko og overdel af denim held passer ind i atmosfæren af ​​en rockkoncert, sommerkjole stil "bondepige" vil give komfort og harmoni i sommeren picnic og påklædning "Børn i babydukken" fremhæver romantisk stemning i et møde.

Det er ikke værd siden af ​​denne slikfarve, men vær forsigtig og forsigtig, når du vælger lyserøde ting - dette er et must. Efter alt er farven meget listet, i stand til at hjælpe såvel som accept. For eksempel kan nuancer af fuchsia på nogle væv synes yderst billige og dum pylno pink med uregelmæssige kombinationer ofte ødelægger teint. Det vigtigste - Vælg omhyggeligt og bevidst at bygge dit billede.

yderligere