Login
Register
startmenuen

Udskifte bremseslanger

Før udskiftning af bremse slanger skal løsne selve røret: derfor smøremidlet sprøjtes ved det punkt, hvor slangen og caliperbremsens eller tromle skærer hinanden, og alle rustne dele, og fik lov til at henstå i ca. én time. På dette tidspunkt kan du fjerne røret, der skal udskiftes, løsne og fjerne enheden med en skruenøgle.

Sørg for at bære handsker på arbejdet, kan bremsevæske irritere huden. Når fjernet den gamle rør for at bestemme nye, suspension med nye konnektorer eller at iværksætte fittings med den gamle rør. På dette tidspunkt vi bare nødt til at erstatte den væske, tabt i hovedcylinderen, udsivning af bremseslanger, og endelig teste bremserne.

 

Først, selvfølgelig, bliver du nødt til at erstatte de hjul og lavere køretøjet til jorden, holder nødder. På dette tidspunkt vil du nødt til at trykke på bremsepedalen for motoren lidt "tid for at fjerne slæk fra bremseledningen. Endelig kan du teste tur vil moderat hastighed og forsøger at bremse hårdt at se reaktionen af ​​bilen.
Hvis bremserne stadig ser blød, bedre spurgarli igen blødning, fjerne udluftningsskrue fra blokken bremsen og skubbe nogen til bremsepedalen for at fjerne luft fra rørene.

yderligere