Login
Register
startmenuen

Modificerede biler ved tuning

spoiler Utility er helt revurderes efter den første vindtunnel. Fuldstændigheden af ​​de oplysninger, som denne nye metode er uopnåeligt indtil nu. Den første til at drage fordel af potentialet i vindtunnelen er sportsvogne.
På grund af dette, er beslutninger indstilling blevet en del af standardudstyret. Den vigtigste opgave for spoileren er at reducere brændstofforbruget. For bilister, der foretrækker kørestil, "sporty" er det en fordel ikke kun. Desuden er egenskaberne af spoileren forbedret, især under skarpe sving.

Eftersom alle kræfter opdrift, hvilket fører til tab af adhæsion til vejoverfladen reduceres, kan manøvren udføres med større hastighed. Sikkerhed stiger derefter. Men spoilere har også en negativ effekt. Mange unge uerfarne bilister tror, ​​at de kan dramatisk øge hastigheden og baseret på spoileren meget mere end du har brug for at gøre.

Dette er grunden til serien spoilere er installeret kun på bagsiden af ​​køretøjet. Modificerede biler tuning gade har flere vinger og spoilere og signifikant forskellig fra almindelige biler. Forskellen mellem spoilere og vinger ligger i selve strukturen af ​​disse komponenter. Oversættelsen af ​​ordet "byttet" er "ødelagt". Regelmæssig luftstrøm er ødelagt på en måde, at nogle kræfter og øge andre kræfter. Når opdriften er begrænset vedhæftning øges fortovet. Vingerne på den anden side, er udsat for påvirkning af siden luftstrøm, administrerende kun dem at manipulere.

Effekten er stadig sådan. Selskaber har specialiseret sig i tuning normalt tilbyde muligheden for at køre en test i en vindtunnel til at måle effektiviteten af ​​deres respektive komponenter. Men først er nogen effekt påvist ved hjælp af computersimulering. I vores online shop finder du alle de dele, du har brug for, herunder: hydrauliske filter, kilerem, brændstofpumpe, boliger, etc. til en meget attraktiv pris.

yderligere