Login
Register
startmenuen

Hvordan man ser tyndere ud med dit tøj

Hvor ofte hører vi fra kvinder, at de ikke kan vælge deres tøj i forretningerne for at se smukke ud, men samtidig skjule fejlen i deres figur.

 Det er sket, at den kvindelige krop har tendens til at ændre sig med alderen eller efter fødslen. Lidt bredere begynder kvinder at klæde sig med klare, tørre tøj, som de mener er skjulte af de omkringliggende uregelmæssigheder i figuren og forvrængte former. Men ... disse tøj, tværtimod, tilføjer kun volumen. Og du behøver ikke at bære formløse sweater og kjoler, du kan også hente moderne smukke ting, der vil skjule fejlene, samt understrege værdien af ​​figuren. Men ikke alle kvinder ved og ved, hvordan man vælger tøj korrekt. Og fortvivlet på grund af det, fordi vi ikke ser bedst ud i upassende tøj.

 Men for at se attraktive og sexede, uanset antallet af pounds vægt - forresten vælger mange mænd frodige damer - du behøver bare at beherske nogle regler for at kombinere og vælge tøj. Du kan "fjerne" nogle få pund ved hjælp af stofstruktur, beskåret hals, stil og sy, farve. Ikke mindre vigtig rolle i at skabe et billede er spillet af smykker. De hjælper også med at skjule nogle af manglerne eller fremhæve dyder.

yderligere