Login
Register
startmenuen

Foruden bælgen disse omfatter flangen

Sælerne er normalt markedsføres i form af kits som enkeltvis eller erstatte det giver ikke mening, eller er uøkonomisk. Nogle har imidlertid er de lavet på individuel basis. Flangen bruges, især når man har at gøre med potentielt farlige kræfter. Hvis frigivet, er disse kræfter truer med at forvolde alvorlig skade på andre komponenter.

Forbindelserne af denne type er nødvendige på følgende områder: gearkasse, motor, aksler, rør og boliger. Flangen er defineret generelt at holde disse forbindelser. Teknisk er flangen fremstillet af metal eller hård plast, kan der blive tildelt mekaniske kræfter. Han har også for at beskytte mod snavs, varme og fugtighed tolden. For dets gennemførelse, det meste af den tid, vi bruger casting metal eller metallegering. En flange er altid sikret ved hjælp af skruer, og undertiden terminaler. Trods meget holdbare, og flangen til at bære immune. En årsag er det som regel konstant årsag mekanisk belastning af vibrationer, som kunne bryde skruerne eller revner. Derfor haster Regelmæssig visuel inspektion. En anden negativ faktor er korrosion. Hvis af plast, flangen er hurtigt porøs og er dækket med revner.

Dens reparation er at blive taget alvorligt kun undtagelsesvis. Normalt nemt det udskiftes. Demontering er udskiftning er lette at anvende; blot ved at løsne de tilsvarende skruer. Det eneste problem er ofte vanskeligt at nå frem til en stilling. Husk: det beskadigede flange kan ikke ignoreres en trussel mod de andre enheder og. Uanset mærke du er interesseret, vi er stykker af fremragende kvalitet dele fundet (f.eks kraftoverføringsakslen, indsugningsventilen, en hovedcylinder, hydraulikfiltre, etc.) til en meget rimelig pris.

yderligere