Login
Register
startmenuen

At give barnet en personlig mentor

Desuden er en sådan specialist opmærksom på litteraturen, som vil hjælpe til med forberedelsen og kan rådgive den nødvendige lærebog eller en samling øvelser, fortælle detaljeret om registreringsprocessen, krav, timing og hemmeligheder for succesen af ​​hans studerende, der kom ind i din ønskede skole, som han forberedte.
Han har sikkert et netværk af kontakter, som også kan hjælpe dig med at få råd og råd. I sådanne tilfælde vil vejlederen som forberedelse til indgangstestene være en uvurderlig assistent, ikke kun for børnene selv, men også for forældrene.

Vi har allerede berørt dette aspekt før - vejlederen er ikke bare en lærer, der dikterer regler eller mekanisk løser problemer sammen med dit barn. Det er en person, der ved førstehånds om alle de problemer, som dit barn står overfor. En god tutor tog eksamen fra den prestigefyldte skole og universitet - han selv gik igennem en enorm akademisk belastning, han ved om tidsledelse, disciplin og betydningen af ​​en positiv holdning.

Klasser er også personlige relationer, en venlig vejleder, der oprigtigt bryr sig om dit barns succes, støtter ham altid med råd eller en opmuntrende historie, fortæller om hans erfaring, lærer ham noget trick eller "gadget", som han kan imponere lærere og klassekammerater . I personen af ​​en sådan lærer får barnet et levende eksempel, en rollemodel og en "mentor", der vil tale med ham på ét sprog.

yderligere