Login
Register
startmenuen

Har inde i en stærk stålramme, som ikke er underlagt

    Stivhed af strukturen. Distraktioner, "spil" og er berøvet enhver form for bevægelige eller leddforbindelser. I en forenklet form kan løfteåbningen være repræsenteret som en stiv plade.
    Støtte af modstanden. Stort set alle porte er lukkede elektromekanisk lås, stål klappen 2 mm ikke står kan åbne døren med åbneren, så ofte forekomme med andre produkter, men en kompleks bane af dørpanelet vil ikke tillade at åbne passagen betyder "knuser" for inde enten gennem kablet til ydersiden.
    Balanceret design. I løfte- og vippe døren, er der ingen elementer, såsom en forudindlæst fjeder, som støtter pladen (i forhold til løfte- og Sectional). Balancen og belastningsreduktionen opnås ved en afbalanceret modvægt i designet.

    En pålidelig kæde drev med en 5-gangs sikkerhedsfaktor.

    Fremragende varmeisolering. Materialer som mineraluld eller udvidet polystyren anvendes ikke i portens fremstilling. For de bedste resultater med target polyurethanskum hulrum sprøjtes i fremstillingsprocessen dækket, som har fremragende varme- og lydisolering, med fremragende vedhæftning materiale efterfølgende korrosion tykkelse gate iznutri.Minimalnaya forhindrer anvendelsen skum (PUF) er 50 mm
    I åben tilstand forbruger de ikke noget rum udenfor og inde i rummet
    Er lavet individuelt under hver åbning (så meget som muligt nøjagtigt match med størrelserne)
    Let automatiseret (elektrificeret), men kan også bruges i manuel drift
    En række muligheder for lakering og efterbehandling - beklædning, vinyl side cover, bølgepap. Det er ligegyldigt, hvordan du vælger at dekorere dine egne mål - dette påvirker ikke stivhed og pålidelighed af designet.

 

    Hvorfor anbefaler vi ikke at dekorere porten med et træ? Faktum er, at træet har evnen til at ændre massen afhængigt af fugtigheden, og forskellen mellem vinteren og efteråret vægten af ​​portbladet kan være meget betydelige. Tilt gate med en kontravægt systemet er konstrueret således, at kun bærer for en given masse af arket i tilfælde af tilbagetrækning af balanceringsmekanismen giver en balance på den ekstra belastning